Bilder

Filmservice skanner de aller fleste bildeformater.
Vi hjelper deg med å bevare din verdifulle bildesamling

Har du haugevis med esker fulle av bilder på loftet? Vi tilbyr høyoppløselig og profesjonell skanning av de aller fleste bildeformater. Husk at bilder falmer og mister sin farge og kontrast over tid. Hos oss bruker vi avanserte skannere og programvare for å bevare minnene og gjenopprette kvaliteten.

Effektiv skanning med høy kvalitet

Vi skanner papirbilder fra fotoalbum eller fra bildelommer til en fornuftig pris. Dersom du har negativer skanner vi helst disse fordi disse gir bedre kvalitet. Med mange og effektive skannere har vi muligheten til å skanne flere bilderformater samtidig, noe som er tidsbesparende for både oss og deg. Bildene kan leveres i skylagring eller på minnepinne, harddisk eller hva du måtte ønske. Dersom du velger skylagring så kan vi laste opp bilder forløpende slik at du omtrent kan sitte å følge med på skanneprosessen live.

Avansert programvare for optimalt resultat

Når vi skanner bilder med f.eks. riper eller flekker så har vi avansert programvare som fjerner dette uten særlige spor. De aller fleste skader på bilder kan fikses. Dersom du er i tvil om dine bilder kan reddes, ta gjerne et bilde av skaden, og send til oss på e-post eller kom innom så vi kan ta en kikk sammen.

Bestill digitalisering av bilder

Har du mange bilder eller er du i tvil om formater? Spør oss eller be om et pristilbud.