Videokassetter

Har du gamle videokassetter med verdifulle opptak?
Hos oss overfører vi de aller fleste varianter.

Kvaliteten på videokassetter taper seg over tid. De kan avmagnetiseres, og innholdet kan til og med bli helt borte. Hos oss bruker vi profesjonelle maskiner og stabile avspillere som er meget godt egnet til å kunne hente ut og redde innholdet, nesten uansett tilstand dine kassetter måtte ha.

Riktig metode og utstyr
gir best resultat

Analoge videosignaler går alltid innom en DataVideo TBC-5000 (Time Base Corrector) for å opprettholde stabilitet og faktisk også ofte forbedre den i forhold til originalen. Vi benytter komponenter fra BlackMagicDesign, bl.a. en Intensity Shuttle, som fører signalene uten tap rett inn i maskinen via thunderbolt.

Digitale signaler fra både lyd og bilde blir alltid overført med enten FireWire eller optisk lydkabel slik at kvaliteten opprettholdes.

Høy kvalitet, nesten alle varianter og en fornuftig pris

Vi har en stor maskinpark som består av rundt 50 forskjellige maskiner. Med dette digitaliserer vi så å si alle typer videokassetter, og det er ikke få! Prisen er kun kr 165,- per kassett eller kr 5,- per minutt dersom det er lite film på kassetten.

Vi tar varianter som VHS, VHS-C, Video8, Hi8, Digital8, DVC Pro, BETA, Betamax, Digital Betacam, HDcam, DV, miniDV, microDV for å nevne noen, samt flere amerikanske (NTSC) systemer. Sjeldne spesialformater som CVC, VCR og U-matic tar vi også! Datafiler kan lastes opp i skylagring eller kopieres inn på minnepinne, harddisk eller Blu-ray/DVD.

Noe av utstyret vi benytter

Vi bruker profesjonelle maskiner og avspillere som er meget godt egnet for alle typer av videodigitalisering. Dette gir deg alltid best resultat ut i fra dine kassettstandarder.

panasonic-nv-hs900

Panasonic NV-HS900

En av S-VHS flaggskipene til Panasonic med støtte for Long Play og digital auto tracking som gir et klart og fint bilde.

sony-slv-r1000

Sony SLV-R1000

S-VHS spiller, NTSC (amerikansk vhs-standard) med Adaptive Picture Control som tester hvert bånd og justerer avspillingsparametere for best mulig ytelse.

sony-SL-HF950-1024x494-1

Sony SL-HF950

En av de beste Betamax-spillerne som er å få tak i. En såkalt "top of the range" spiller som kom i 1985 som den eneste Super Betamax-maskinen.

Sony-PWV-2800p

Sony PWV-2800p

En broadcast-maskin for Betacam SP til det profesjonelle markedet. En meget god og pålitelig spiller.

Sony-HVR-M35

Sony HVR-M35

Flaggskipet til Sony innenfor kampakte HDV-decks med en enestående støtte for mange HDV/DVCAM/DV typer.

s-l1600-4

Panasonic-AG-7330

En profesjonell high end S-VHS spiller med servo og automatisk og manuell tracking som gir et meget stabilt bilde, hele tiden!

s-l1600-5

JVC HR-S9700

En av de beste S-VHS-spillerne med støtte for både SP, LP og EP med innebygget TBC og NR og Dynamic Drum System.

Datavideo-TBC-5000

Datavideo-TBC-5000

En Time Base Corrector med høy ytelse som korrigerer synkroniseringsfeil i avspilling av analoge videobånd og sørger for et suverent stabilt signal.

Blackmagicdesign-Intensity-Shuttle-Thunderbolt

Intensity Shuttle Thunderbolt

Profesjonelt opptakskort fra BlackmagicDesign som fører analoge signaler inn i datamaskinen helt uten kvalitetstap.

Bestill digitalisering av videokassetter

Er det en liten megde med film per kassett prises dette med kun kr 5,- per minutt.
Har du mange kassetter? Be om et pristilbud.